ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yeniden Play-Off hattında

Karşıyaka yeniden Play-Off hattında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yeniden Play-Off hattında

Karşıyaka, Eskişehirspor maçından aldığı 1 puanla 6. sıraya yükselerek, tekrar play-off hattına girdi.

Direkt rakibi olan Nevşehir Belediye'nin 52 Orduspor FK'ya 4-0 kaybetmesinden sonra İzmir ekibi, averajla 6. sıraya yükseldi. Bir süre play-off'un dışında kalan Karşıyaka'da artık tek hedef ilk 6'da tutunarak üst lige çıkmak olacak.

Ligde 6 maçtır deplasmanda galip gelemeyen Karşıyaka, kalan 10 karşılaşmanın 6'sını dış sahada oynayacak. Bu hafta düşme hattından kurtulmaya çalışan Edirnespor'a konuk olacak İzmir temsilcisi, ardından 1954 Kelkit Belediyespor'la yine gurbette rakip olacak.

Son deplasman galibiyetini 6 Kasım'da Yomraspor'u 1-0 yenerek alıp, ardından İzmir dışında çıktığı 6 sınavda 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 18 puanın 15'ini kaybederek yarışta geri kalan Karşıyaka, tabloyu tersine çevirmek için mücadele edecek. Kalan 10 maçın yalnız 4'ünü evinde oynama dezavantajını yaşayacak Karşıyaka, Edirne'de tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor. Yeşil-kırmızılı ekip, Edirnespor ve Kelkit deplasmanlarının ardından normal sezonu Yomraspor, Amasyaspor FK (D), Ağrı 1970, Çatalcaspor (D), 52 Orduspor FK, Yeni Mersin İdmanyurdu (D), Bld Kütahyaspor ve Elazığspor (D) maçlarıyla tamamlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski Başkan Akpınar aday adayı oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri ilk raundu aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?