ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yeni teknik adam için acele etmeyecek

Karşıyaka yeni teknik adam için acele etmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yeni teknik adam için acele etmeyecek

Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta ikinci yarının ilk maçında evinde Isparta 32 Spor'a 2-0 yenilerek art arda 3. mağlubiyetini alan 29 puanlı Karşıyaka, ağır darbe yedi.

Maçın ardından teknik direktör Soner Tolungüç'ün istifasıyla sarsılan yeşil-kırmızılılar, zirvenin 9 puan gerisine düşerek direkt şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Play-Off hattındaki yerini de tehlikeye atan Kaf-Kaf'ta kırmızı kart gören sağ bek Anıl'ın cezalı duruma düşmesi ve stoper Metin'in sakatlanması keyifleri iyice kaçırdı. Ayak tendonundan sakatlanan Metin'in durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Yeşil-kırmızılılarda stoper Cenk ve ön libero Arif'in cezalarını tamamlaması teselli oldu.
İstifa eden teknik patron Soner Tolungüç'le bir araya gelip deneyimli çalıştırıcının sözleşmesini feshedecek olan başkan Turgay Büyükkarcı, yeni teknik direktör arayışlarına başladı.
Başkan Büyükkarcı'nın yeni teknik adam seçimi konusunda aceleci davranmayacağı ifade edildi.
Karşıyaka, 4 Şubat'ta Esenler Erokspor'a konuk olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Babası çalıyor, engelli oğlu söylüyor...
Sonraki Haber Bucalıların can ve mal güvenliği için riskli yapılara müdahale

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?