ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Yelken'de ecrimisil sorunu çözülüyor

Karşıyaka Yelken'de ecrimisil sorunu çözülüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yelken'de ecrimisil sorunu çözülüyor

Karşıyaka Spor Kulübü'nün başarılı spor branşlarından birisi olan yelken de, Karşıyaka Telken tesisleri için yıllardır sorun olan ecrimisil konusu çözüme kavuşuyor.

Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile temasa geçtiklerini Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak'ın katkılarının büyük olduğunu ifade eden Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı şu açıklamayı yaptı:
"Kuruluşundan bu yana Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştirmiş yelken şubemizin önemli sorunu olan ecrimisil konusunda yıllar sonra mutlu sona ulaşılmak üzere. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun desteği ve onayı ile Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Sayın Özlem Akdurak’ın dört yıldır süregelen büyük çabası sonuç buluyor ve Yelken Tesislerimiz için ecrimisil ödenmesi gerekliliği sona eriyor. 
Yelken sporumuz için  kullanılmakta olan söz konusu alanın Kulübümüze devri, yapılan görüşmelerin ardından kısa bir süre sonra gerçekleşeceğini ümit ediyoruz. 
Bu konudaki çaba ve desteklerinden dolayı; Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ve bugün bu müjdeli haberi bizlerle paylaşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Sayın Özlem Akdurak’a teşekkürlerimizi borç biliriz.
En büyük sorunumuzun çözülmesi sonrası Kulübümüzden yine nice şampiyonların yetişeceğine olan inancımız tamdır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'ya sabah sürprizi: Su kesintisi
Sonraki Haber Kıyı Egeli başkanlardan ''kesintiyi durdurun'' çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?