ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yasağı geçici olarak yine kaldırdı

Karşıyaka yasağı geçici olarak yine kaldırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yasağı geçici olarak yine kaldırdı

İlk yarıda beklentinin altında kalan Karşıyaka, yaz döneminde olduğu gibi transfer yasağını geçici olarak kaldırdı.

Haftalardır kulübün borçlu olduğu eski futbolcu, antrenör ve teknik direktörlerden alacaklarının bir miktarını ödeme karşılığında tek dönemliğine muvafakatname imzası toplayan yeşil-kırmızılılar, tüm imzaları almayı başardı. Genel Sekreter Mehmet Yaya ve Sportif Direktör Atilla Güneş, son onaylar için İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'na gitti.

Transfer tahtasının resmi olarak da açılmasını bekleyen Kaf-Kaf, tahta açılınca ara transferde Çaykur Rizespor'dan kiraladığı santrfor Can Muhammet Vural, Çorum FK'dan kiralık aldığı ofansif orta saha Kerem Pala, Pazarspor'dan bonservisiyle gelen ön libero Fatih Ergen ve Yomraspor'dan alınan santrfor Fatih Taşdelen'in lisanslarını çıkaracak. Karşıyaka, yeni futbolcularını pazar günü Erokspor maçında sahaya sürecek. Kadrosundan 6'sı sezon başında gelen toplam 11 futbolcuyla ise yollarını ayıran Karşıyaka, 18'i tamamlamak için altyapıdan da takviye alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım, Karşıyaka’da anıldı
Sonraki Haber Başkan Serkan Acar ve Aliağalı muhtarlardan proje turu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?