ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol'da Milli Gurur...

Karşıyaka Voleybol'da Milli Gurur...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol'da Milli Gurur...

Karşıyaka voleybol Bursa'daki finallerden sonra milli gururla teslli buldu... Başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları, Kadın Milli Takımlar Altyapı koordinatörlüğü getirildi. Genç sporcusu Selen Naz Kıran ise U 19 Milli Takımı'na seçildi.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-Final etabının 19.8 yaş ortalamasıyla güçlü rakiplere karşı mücadele eden Karşıyaka'da gözler gelecek sezona çevrilirken, finallerden buruk bir sevinçle dönen Karşıyaka Voleybol Takım Başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları, Kadın Milli Takımlar Altyapı koordinatörlüğü görevine getirildi.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-Final etabının 19.8 yaş ortalamasıyla güçlü rakiplere karşı mücadele eden ve büyük takdir toplayan Kaf Kaf'ın aynı zamanda genç takım oyuncusu olan pasörü Selen Naz Kıran'ın U19 Milli takıma seçilmesi de ayrı bir gurur kaynağı oldu. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir avuç toprak, biraz da su…
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 38 milyon liralık yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?