ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol’da hazırlık maçları başlıyor

Karşıyaka Voleybol’da hazırlık maçları başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol’da hazırlık maçları başlıyor

Önümüzdeki sezon Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nde kendi altyapısından yetişen oyuncularla mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka’da, hazırlık maçları başlıyor.

Tamamı altyapısından yetişen genç oyuncularla, dinamik ve iddialı bir kadro oluşturan Karşıyaka, ilk hazırlık maçını Salı günü saat 18.30’da Işıkkent Spor’a karşı oynayacak. Yeşil kırmızılıların ikinci sınavı ise Perşembe günü saat 19.30’da Arkas Spor’a karşı olacak. Kaf Kaf son maçında ise Cumartesi günü saat 14.00’de Rota Koleji ile karşı karşıya gelecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak hazırlık maçlarına, takımlar arasındaki protokol gereği seyirci alınmayacak.

A Milli Takım kampında bulunan Yasemin Özel dışında 10 Ağustos’tan itibaren tam kadro olarak yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Genel Menajer Halis Özlütürk hazırlık maçlarıyla takımdaki eksikleri daha net göreceklerini söyledi. Yönetimin sponsorluk konusunda da hedefe varma noktasına geldiğine değinen Özlütürk ‘’ Şube yönetimimiz salon sıkıntımıza rağmen spor okullarımızın yeniden alevlendirilmesi ve kombine satışı konusunda inanılmaz çaba gösterdi ve sonucunu da aldı. Aynı çaba sponsorluk konusunda da yaşanıyor ve büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru olumlu bir gelişme yaşanacak.’’ diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıkçı adayları ders başı yaptı
Sonraki Haber Bornova’da 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi törenle başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?