ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ve Göztepe taraftarlarından depremzedeler için derbi çağrısı

Karşıyaka ve Göztepe taraftarlarından depremzedeler için derbi çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ve Göztepe taraftarlarından depremzedeler için derbi çağrısı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleriyle sarsılan 10 ilimizde yaraları sarmak için başlatılan ülke çapındaki seferberlik devam ederken, Karşıyaka ve Göztepe taraftarları 7 yıldır karşılaşmayan takımlarının yardım maçı yapması için çağrı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından vefat sayıları Türkiye'yi yasa boğarken, ilk günden yardım toplamaya koşan İzmirli taraftarlar, yönetimlere çağrı yaptı. Futbolda farklı liglerde yer aldıkları için 2016'dan beri hiç karşı karşıya gelemeyen Karşıyaka ve Göztepe'de üniversiteli taraftarlar, depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek için iki takım arasında derbi maçı varmış gibi bilet satışa sunulmasını istedi.

Yönetimlere dijital bilet hazırlama çağrısı yapan Üniversiteli Karşıyakalılar Birliği (UNİKSK) ve Göztepe UniForce, biletlerin satışından elde edilecek gelirin depremzedelere yardımda kullanılmasını talep etti. Taraftarların ortak açıklamalarında, "Karşıyaka ve Göztepe'ye çağrımızdır. Sanki maç varmış gibi dijital bilet hazırlayarak her iki taraftara internet üzerinden satışa sunulmasını ve toplanan ücretin AHBAP Derneği'ne depremzedeler için yardımda kullanılmak üzere bağışlanması çağrısında bulunuyoruz. Yaraları hep birlikte sarmak için, maça gider gibi.." ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Çok ağır bir tablo var
Sonraki Haber Deprem bölgesindeki su sorunu için İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri devrede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?