ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Ulukent'te çalıştı...

Karşıyaka, Ulukent'te çalıştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Ulukent'te çalıştı...

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta perşembe günü Arhavispor'la oynaması gereken iç saha maçı rakibindeki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen Karşıyaka, antrenmanlarını 1.5 ay boyunca Ulukent Spor Tesisleri'nde yapacak.

Yeşil-kırmızılılarda kulübün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki sahasına ara ekim yapıldığı için alternatif antrenman sahası arayan kurmaylar Seyrek'te karar kaldı. Seyrek'teki sahayı da bakımdan geçiren Kaf-Kaf, dün haftanın ilk çalışmasını Ulukent Spor Tesisleri'nde yaptı.

Ligde pazar günü Çarşambaspor deplasmanına çıkıp 19 Kasım Perşembe günü Somaspor'u ağırlayacak Karşıyaka'nın maçını yine Atatürk Stadı'nda oynaması bekleniyor. Daha önce bazı bölümlerinin çürük olduğu iddiaları gündeme gelip 30 Ekim'de İzmir'i sarsan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası durumu tartışmalı olan 50 yıllık emektar statta yapılan incelemelerde, kolon ve kirişlerde ciddi bir hasara rastlanmadığı, seyircisiz olarak maçların oynanması için onay çıkacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Atatürk'ü andı...
Sonraki Haber Çadır kentte duygusal anma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?