ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Turgutluspor'u konuk ediyor

Karşıyaka, Turgutluspor'u konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Turgutluspor'u konuk ediyor

TFF 3.Lig 2. Grup dördüncü haftasında Karşıyaka yarın Turgutluspor'u konuk edecek.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. Yeşil kırmızılılarda çapraz bağlarından sakatlanıp sezonu kapatan yeni transferlerden Efe dışında eksik yok. Karşılaşma BirTV ve Karşıyaka SK Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Grupta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka'nın 9 puanı bulunurken, Turgutluspor da 7 puanla zirveyi takip ediyor. Ege'nin iki köklü temsilcisi bu karşılaşmayla 3.5 yıl sonra ilk kez rakip olacak. İki takım arasında 26 Temmuz 2020'de aynı ligde Antalya'da oynanan Play-Off finalinin normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 sonuçlandı. Kaf-Kaf, seri penaltılarla rakibine mağlup olup 3'üncü Lig'de kalırken, Turgutluspor adını 2'nci Lig'e yazdırdı.

Karşıyaka'da Başkan Azat Yeşil, Asbaşkanlar Cenk Karace, İlker Ergüllü, Mustafa Taşova ve Futbol Şubesi, Turgutluspor karşılaşması öncesinde takıma moral ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkimspor ile başlıyor
Sonraki Haber İyi insan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?