ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Turgutlu maçında kavga çıktı!..

Karşıyaka-Turgutlu maçında kavga çıktı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Turgutlu maçında kavga çıktı!..

Turgutluspor, hazırlık maçında Karşıyaka'yı 2-1 yenerken devre arasında Turgutluspor taraftarı ile Karşıyaka taraftarı sahaya atlayarak kavga ettiler.

Turgutlu Yedi Eylül Stadyumu'nda Turgutluspor ile Karşıyaka hazırlık maçında karşılaştı. Her iki takımda da tüm oyuncular forma giyerken Turgutluspor'un gollerini Çağrı ve Fatih Çakır, Karşıyaka'nın golünü Harun attı. Saha içerisinde dostluk havasında geçen karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazanan taraf oldu.

Devre arası saha karıştı Maçın devre arasında ise saha bir anda savaş alanına döndü. Turgutluspor taraftar grubu arasında yer alan Manisaspor taraftarı ile Karşıyaka taraftarı arasında tansiyon yükseldi. Karşıyaka taraftarı ile Turgutluspor tarafında bulunan Turgutluspor ve Manisaspor taraftarı yeşil sahada birbirlerine girdi. Her iki taraf da birbirine saldırırken polis olaylar güçlükle yatıştırdı. Bu nedenle de ikinci yarı geç başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay Karşıyaka’da Kurban Bağışlarını almaya başladı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım, Kılıçdaroğlu ile görüştü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?