ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transferi sürdürecek

Karşıyaka transferi sürdürecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transferi sürdürecek

Karşıyaka'da teknik direktör Selahaddin Dinçel, ikinci yarıda taraftarlara bambaşka bir takım izlettireceklerini söyledi.

İlk yarının son 4 maçında galibiyete hasret kalarak devreyi zirvenin 10 puan gerisinde tamamlayan yeşil-kırmızılılar, ara transfer döneminde kanatları takviye ederek 68 Aksaray Belediyespor'dan Ali Say, Fethiyespor'dan Burak Başkaya ve Somaspor'dan Yılmaz Ceylan'ı alırken Dinçel, takviyelerin süreceğini de belirtti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Selanaddin Dinçel, "Çok iyi çalıştık. Kadromuzu takviye ettik. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere transferleri sürdüreceğiz. İnşallah çalışmalarımız ligde sonuçlara yansıyacak. İkinci devrede çok daha iyi bir Karşıyaka izlettireceğiz" diye konuştu. Karşıyaka, grupta ikinci yarının ilk haftasında cumartesi günü Nevşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşil-kırmızılılarda ara transfer döneminde takımdan ayrılan Okan Baydemir ve İhsan Furkan Deniz ise kulüp arayışlarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ekmeğe zam
Sonraki Haber Jaylon Brown'dan rekor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?