ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transferde son aşamada

Karşıyaka transferde son aşamada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transferde son aşamada

Karşıyaka, devre arasında transfer yasağını borçlu olduğu futbolculardan muvafakatname imzası alıp kaldırma konusunda son aşamaya geldi.

Yeşil-kırmızılılar, teknik direktör Ahmet Taşyürek'in orta saha, kanat ve santrfor bölgelerine istediği transferlerden birkaçı ile de prensipte anlaşma sağladı. Oyuncuların kulüpleriyle de orta yol bulmaya çalışan İzmir ekibinde 2-3 yeni transferin netleşmesi bekleniyor. Kadro dışı olan Doğukan İnci'nin de bu hafta transferlere karşılık takasla takımdan ayrılması öngörülüyor. İkinci yarının ilk iki maçını üst sıralardaki rakiplerinden Esenler Erokspor ve İçel İdmanyurdu'yla oynayacak olan Karşıyaka, bu maçlara kadar yeni transferlerine lisans çıkararak sahaya bambaşka kimlikle çıkmak istiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sengel yen yıl mesaisine huzurevinde başladı
Sonraki Haber Konak’ta Turizm Bilgilendirme Ofisi hizmete girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?