ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için görüşmelere devam edecek

Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için görüşmelere devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için görüşmelere devam edecek

Karşıyaka, bayram tatili sonrasında alacaklılarla görüşmeye tekrar başlayacak.

Şimdiye kadar alacağı TFF kanalıyla kesinleşip kulübe transfer yasağı getiren 96 isimden eski futbolcular Necati Ateş, Necati Yılmaz, Can Erdem, Abdülhamit Yıldız, Mahmut Temür, Erhan Şentürk, Özkan Karabulut, Engin Aktürk, Aykut Kıratlı, Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Yiğit, Rıdvan Şimşek, Onur Alkan ve Ersin Aydın'la paralarının yüzde 25'ini ödeyip tek dönemliğine muvafakatname alma veya alacaklarının yüzde 50'si karşılığında dosyayı tamamen kapatma konusunda anlaşan Kaf-Kaf, bu hafta yeniden çalışmalarını hızlandıracak.
Antrenmanlara başlayan ve 4 Eylül'de start alacak lige 6 hafta kala yasağı acilen kaldırıp kadrosunu yıllar sonra takviye etmek isteyen Karşıyaka, futbolcuları ikna etmeye çalışacak. Yeşil-kırmızılıların eksi futbolcu ve antrenörlerinden yaklaşık 15 ismin muvafakatname vermeye veya alacağının yüzde 50'si karşılığında dosyayı kapatmaya yanaşmadığı, paralarının tamamını istedikleri öğrenildi. Karşıyaka, transfer yasağını kaldırmak için özellikle toplam 3 milyon TL civarında alacakları bulunan bu isimleri ikna etmeye çalışacak. Ligdeki rakipler transfer yapıp yeniledikleri kadrolarıyla antrenmanlara başlarken, Karşıyaka taraftarları yasağın bir an önce kaldırılıp geç kalınmadan takımın iyi futbolcularla takviye edilmesini bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da oyuncak el bombası panik yarattı
Sonraki Haber Karşıyaka'da genç antrenör evinde ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?