ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka TFF'nin kararını bekliyor

Karşıyaka TFF'nin kararını bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka TFF'nin kararını bekliyor

Karşıyaka, Futbol Federasyonu'nun sezonun devamıyla ilgili bu hafta içinde vermesi öngörülen son kararını bekliyor.

Geçen hafta 2'nci Lig ve 3'üncü Lig Kulüpler Birliği'yle görüştükten sonra tüm kulüplerden görüş alan TFF, 19 Mart'tan beri duran liglerin ilk etapta planlandığı gibi 18 Temmuz'da kaldığı yerden başlaması, yalnız Play-Off etaplarının oynanması ve sezonun tamamlanması alternatiflerini değerlendirdiği öğrenildi. İddiasız olup, TFF Sağlık Kurulu Futbola Dönüş Protokolü'nü tesis ve statlarında uygulamakta sorun yaşayacak kulüplerin ligin devamını istememesi nedeniyle Futbol Federasyonu'nun tek şehirde yalnız Play-Off oynatılması ihtimalinin üzerinde durduğu iddia edildi.

Antrenmanlara başlamadan önce geçen hafta bir futbolcusuna yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Karşıyaka, prosedür gereği yapılması gereken ikinci testi 22 Haziran Pazartesi günü olacak. Virüsün pozitif çıkan takım arkadaşlarıyla temas kuran diğer futbolculara da bulaşıp bulaşmadığı yeni haftada netleşecek. Semptom göstermeyip 14 günlük karantina sürecini evinde geçiren koronavirüslü futbolcunun uygulanan 5 günlük ilaç tedavisi sonrası hafta başında girdiği yeni testin negatif çıkması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turgay Büyükkarcı: Kupa elimizden kaçtı...
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi, Selçuk Yaşar Tesisleri'ni temizledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?