ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Tenis’ten Milli Takım kampına...

Karşıyaka Tenis’ten Milli Takım kampına...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tenis’ten Milli Takım kampına...

Atılımlarıyla yeniden şaşalı günlerine dönmeye başlayan Karşıyaka Spor Kulübü tenis şubesi, şampiyonların yanı sıra milli takımlara da yeniden sporcu vermeye başladı.

Son dönemde 2 tenisçisini milli takıma veren ve ay yıldızlı formamızla kortlarda Türkiye adına yarışan Karşıyakalı sporculardan sonra Erden Er, Antalya’da devam eden 8 ülke milli tenisçilerinin katıldığı Uluslararası 14 yaş Devalopment kampında Karşıyaka’yı baş antrenörü Yıldıray Çam ile birlikte temsil ediyor.
Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Baş antrenörü, aynı zamanda tenis milli takımımızın antrenörü de olan Yıldıray Çam, Antalya’daki önemli kampta Karşıyakalı bir teniscinin olmasının büyük başarı kabul edilmesi gerektiğini ifade ederek, “artık özümüze döndük ve eski günlerdeki gibi Karşıyakalı tenisçilerle şampiyonalara damga vurmaya başladık. Yeni yönetimin desteğiyle güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Karşıyaka Tenis Şube yöneticisi Altar Toker, tenis milli takımlarına sporcu vermekle büyük onur duyduklarını ifade etti ve “KSK’miz bir bütündür Futbolu, basketbolu, voleybolu, tenisi hep aynı heyecanı yaşamaktadır.  Branşlarımız farklı olsa da kalbimiz sadece KSK için atmaktadır. Teniste yeni şampiyon Karşıyakalıları yetiştirmenin heyecanı içindeyiz. Son ay içinde çeşitli şampiyonluklar kazandık. Milli takıma antrenör ve sporcu verdik. Şu anda Yıldıray hocamız ile sporcumuz Erden Er milli takım kampında. Kulübümüze açık, kapalı kortlar kazandırdık. Destek olan ve güç veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KASİAD, Ak Parti'yi ağırladı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde canlı destek hattı uygulaması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?