ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, teknik direktörünü arıyor

Karşıyaka, teknik direktörünü arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, teknik direktörünü arıyor

Karşıyaka, teknik direktör Soner Tolungüç'ün görevi kendi isteğiyle bırakmasından sonra teknik adam arayışlarına hız verdi.

Yeşil-kırmızılı kulübün listesinde, son olarak Süper Lig ekibi Denizlispor'u çalıştıran Yalçın Koşukavak ve Menemenspor'dan ayrılan genç teknik adam Cenk Laleci'nin olduğu öğrenildi.
Kaf-Kaf'ta geçmiş yıllarda teknik direktör Reha Kapsal'ın yardımcısı olarak yeşil-kırmızılı kulüpte görev yapan 48 yaşındaki Koşukavak'ın ilerleyen günlerde kurmaylarla temasa geçmesi bekleniyor. Süper Lig'de Ege ekibi Denizlispor'dan ayıran Koşukavak'a alternatif olarak ise geçen sezon Menemenspor'da yaptığı çıkışla dikkat çeken Cenk Laleci'nin olduğu bildirildi. İkinci ve Üçüncü Lig'i yakından tanıyan 39 yaşındaki Laleci'yle de bir görüşme yapılacağı kaydedildi.
Öte yandan kulübün resmi sitesinden Soner Tolungüç'ün ayrılığına dair mesaj paylaşılırken Tolungüç'e teşekkür edilmemesi taraftarların tepkisine neden oldu. Kulüpten yapılan açıklama şöyleydi: "Teknik direktör Soner Tolungüç ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Tolungüç’e, bugüne kadar hak etmiş olduğu tüm alacaklar Kulübümüz tarafından ödenmiştir.Kamuoyunun bilgisine sunulur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, İzmirspor'ıu konuk ediyor
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?