ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, tecrübeli teknik adam istiyor

Karşıyaka, tecrübeli teknik adam istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, tecrübeli teknik adam istiyor

Soner Tolungüç'ün istifasının ardından teknik direktör arayışına geçen Karşıyaka'da yönetimin takımı kariyerli bir çalıştırıcıya emanet etmeyi planladığı öğrenildi.

Basketbolda Ufuk Sarıca ile yola devam edip, voleybolda takımı Reşat Yazıcıoğulları'na emanet eden Karşıyaka deneyimli antrenörlerle salon branşlarında hedefe yürürken, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın futbolda da iddiayı korumak için tecrübeli bir teknik adamla anlaşmak istediği belirtildi. Başkan Büyükkarcı'nın teknik adam listesini Sportif Direktör Atilla Güneş'e ilettiği, Güneş'in görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi.

Öte yandan Yeşil Kırmızılılar Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Esenler Erokspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber CHP'li Sındır: Arazi toplulaştırması Türk tarımının öncül kurtuluş reçetesidir
Sonraki Haber İzmir Marina yeniden cazibe merkezi oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?