ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarı isyanda!..

Karşıyaka taraftarı isyanda!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarı isyanda!..

Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes ING Süper Lig Basketbol maçında çok sayıda Karşıyaka taraftarının bilet bulamaması nedeniyle salon dışında kalması büyük yankı yarattı.

Satışa sunulan ve çok kısa sürede bittiği açıklanan biletlerin bazı kişilere toptan verildiğini iddia eden ve gerçek taraftarın Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spot Salonu'ndaki önemli maça giremeyip takımlarını destekleyememenin isyanında bulunan taraftarlar, salon girişine pankart astı.
Taraftarlar, sosyal medyadan da çeşitli açıklamalarda bulundu. "Sadece bugün salon dışında kalıp maça giremeyenler değil , işinden gücünden izin alıp 2 saat bilet kuyruğunda bekleyip bilet alamayanlar ; evet bunların hepsi yarın Atatürk Stadında maç olsa bu yağmur ve soğukta arma peşinden koşan gerçek taraftarlardır...Bu politika ile devam edecekseniz bilet fiyatlarını 250 tl ile sabitleyin ve kulübün adını da Pınar Mavişehir olarak değiştirin bakın dalganıza... Karşıyaka'nın bir spor kulübü ve öz taraftarı ile yaşayacağını idrak ettiğiniz gün görüşürüz" diye yazdılar... 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: EuroLeague liderine karşı çatır çatır oynadık
Sonraki Haber Ahmet Yaygel'in babası vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?