ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarı Başkan Büyükkarcı'ya tepkili

Karşıyaka taraftarı Başkan Büyükkarcı'ya tepkili

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarı Başkan Büyükkarcı'ya tepkili

Karşıyaka tribünleri 52 Orduspor maçı sonunda 5.5 yıldır koltukta oturan Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetimi uzun süre istifaya davet etti.

Bu sezon daha önce Yomraspor maçında da yönetime istifa çağrısı yapan taraftarlar, takım en önemli sınavı evinde kaybedince öfke patlaması yaşadı. Taraftarlar futbolculara da maç sonu küfürlü tepki gösterirken, 9 yıldır takımda forma giyen Mustafa Aşan formasını çıkarıp soyunma odasına giderken tribüne tamam işareti yaptı. Karşıyaka, sezona başladığı teknik direktör Erman Güraçar'ı takım Play-Off hattındayken gönderip yerine Selahaddin Dinçel'i getirmiş, daha sonra yeniden Erman Güraçar'la el sıkışmıştı.

Karşıyaka'da bu ay yapılması gereken mali kongreye seçim maddesi eklenmesi çağrısı yapıp başkanlığa aday olduğunu açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü futbol takımını yakından takip ediyor. Basketbol maçlarında olduğu gibi son haftalarda futbol maçlarında da tribünde olan Ergüllü, 52 Orduspor randevusunu eski başkanlardan AOSB Başkanı Cenk Karace ve Mustafa Karabağlı'yla beraber izledi. Karşıyaka'da 2 yıl önce Temmuz 2021'deki kongrede ikinci kez başkanlığa seçilen Turgay Büyükkarcı'nın seçimli kongreye 1 sene daha olduğu için seçim kararı almayacağı öğrenildi.

dha

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaçatı Ot Festivali'nde Duman rüzgarı esti
Sonraki Haber Yürek ister!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?