ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka takviye istiyor...

Karşıyaka takviye istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka takviye istiyor...

Sezonun ilk haftasında 4 Eylül Pazar günü Nevşehir Belediyespor'a konuk olacak Karşıyaka, bir yandan transfer yasağını yeni haftada açmaya çalışırken, diğer yandan takviye arayışlarına hız verdi.

Transferde 6 futbolcu alıp stoper arayan yeşil-kırmızılılarda teknik heyet sağ bek ve orta sahaya da alternatif oyuncu istedi. Yeni transferler dışında takımda kalan oyuncuların lisansları çıkarılırken, yönetim transfer döneminin son bulacağı 8 Eylül'e kadar takviye arayacak.

Teknik Direktör Erman Güraçar, transfer yapmış olmak için oyuncu almayacaklarını belirtip, "Biz hazır oyuncu arıyoruz. Şimdiye kadar takım bulamayan çok isim var ama biz kamp döneminde takım antrenmanı yapmış isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Hazır olmayan oyuncu aldığınızda forma girmesi devre arasını bulur. Bunu yapacağımıza ara transfer döneminde takviye yaparız" dedi.
Bu hafta başka hazırlık maçı oynamayacak yeşil-kırmızılılar, cumartesi günü Nevşehir'e gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Atakent Anadolu Lisesi hakkında bilgilendirme
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın ilk haftaki rakibi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?