ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka TAKEV final grubuna yükseldi

Karşıyaka TAKEV final grubuna yükseldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka TAKEV final grubuna yükseldi

Okullar basketbol küçükler kız ve erkek yarı final müsabakaları Malatya'da sona erdi. Karşıyaka TAKEV ortaokulu Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti.

Atatürk ve Tecde spor salonlarında oynanan müsabakalarda kızlarda Şırnak, Erzurum, Malatya, Diyarbakır, Siirt, İstanbul, Batman, Mersin, erkeklerde ise İzmir, Bitlis, Adana, Elazığ, İstanbul, Erzincan, Şırnak ve Gaziantep takımları Türkiye finaline gitmek için mücadele etti.
Dört gün süren mücadele sonunda kızlarda İstanbul Özel Sarıyer Açı Ortaokulu, Mersin Aliye Pozcu Ortaokulu erkeklerde ise İzmir Karşıyaka Özel Takev Ortaokulu, İstanbul Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Erenköy Işık Ortaokulu 23-27 Mayıs tarihinde Sakarya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Taraftarlar Derneği Genel Kurulu yapıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı için ruhsat müracaatı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?