ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, stat tahsisinin 29 yıl uzatılmasını istiyor

Karşıyaka, stat tahsisinin 29 yıl uzatılmasını istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, stat tahsisinin 29 yıl uzatılmasını istiyor

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla Spor Bakanlığı’na Yalı Stadı’nın tahsisinin uzatılması için gerekli müracaatı yapan Karşıyaka Spor Kulübü Ankara'da da temasları sıklaştıracak.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Eski kulüp binamız ve ilçe stadımızın olduğu arazinin intifa hakkını son olarak 2010 yılında 10 yıllığına almıştık. Bu süre 2020'de sona ereceği için, sürenin 29 yıllığına uzatılmasını talep edeceğiz. Bu gelişmelerde bize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı  İsmail Çiftçioğlu’na yönetim olarak teşekkür ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldız Kenter Bornova'da adını taşıyan sahnede anılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Hollanda'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?