ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Starları karada uçacak!..

Karşıyaka Starları karada uçacak!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Starları karada uçacak!..

Bostanlıspor’un iki pilot takımından birisi olan Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü master futbol takımı kurma kararı aldı.

Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Şubesinin başına da İzmir Adnan Menderes Hava Limanını işleten TAV’ın işletme müdürü eski futbolcu, teknik adam Tayfun Sezer’i getirdi. 
TAV’ın dünyanın dört bir yanına uçak uçurduğunu ifade eden Tayfun Sezer, “Karşıyaka Starları da futbol sahalarında uçak gibi olacak ve kuracağımız futbol takımı da sahada adeta uçacak!” dedi. 
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Başkanlığı görevini de yürüten Tayfun Sezer, “Bostanlıspor başkanı değerli ağabeyim Avni Erboy, Bostanlıspor’a masterler takımı kurmayı önerdiğimde eski futbolcularının kurduğu Bostanlı masterlerinin olduğunu, isim karışıklığı yaratmaması amacıyla Karşıyaka Starlarını devreye sokmayı uygun buldu. Biz de kollarımızı bu pilot kulübümüz Karşıyaka Starlarını için sıvadık. Ben havaalanında TAV’da çalıştığım için toplantıda sevgili başkanımız TAV’da havada uçak uçuruyorsunuz; burada da karada uçun, yolunuz açık olsun dedi. Biz de takım kurma çalışmalarına başladık. Hayırlı olsun. Futbol bilgim, antrenörlük belgem ve masterler kulüp başkanlığı tecrübelerimi buraya yansıtacağım. Başarılı olmak için çok çalışacağız. Futbol oynamak isteyen tüm eski takım arkadaşlarımı da davet ediyorum. Çalışmalarımız Bostanlı Gode Cengiz’de yapacağız” dedi. 
Tayfun Sezer, gelecek dönemlerde Karşıyaka Starların futbol alt yapı ve A Takım seviyesinde de ekip kurarak Bostanlıspor’un pilot takımlarını yaratacağını da sözlerine ekledi. 
Avni Erboy’un başkanlığını yaptığı Karşıyaka Starları basketbol, oryantiring, ragbi, beyzbol, softbol branşlarında tescilli olup faaliyet gösteriyor. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Çiğli kıyılarında detaylı temizlik: 350 Kişi 4 Ton çöp topladı
Sonraki Haber Aliağalı öğrencilerden Bilim Festivali

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?