ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadını istiyor diyerek miting yaptı!..

Karşıyaka Stadını istiyor diyerek miting yaptı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadını istiyor diyerek miting yaptı!..

Karşıyaka Spor Kulübü taraftarlarının 2015 yılında yıkılan ve yapılmayan, yapımı yılan hikâyesine dönen Karşıyaka Stadı için yıkılan stat alanında “Karşıyaka Stadını istiyor” mitingini gerçekleştirdi.

10 bine yakın Karşıyaka taraftarının yanı sıra Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, divan kurulu başkan ve üyeleri, yeşil-kırmızılı kulübün tüm branşlarda yer alan altyapı sporcularının yanı sıra 3 gün sonra yerel seçimlere katılacak olan tüm Siyasi partilerin belediye başkan adayları da katıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü yaptığı konuşmada, "Taraftarımızın yaktığı meşaleye bizde yönetim kurulu ve camia olarak destek veriyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü bir eğitim kurumu burası da okulu binamız. 10 yıl önce yıkıldı. Artık Karşıyaka okulunu geri istiyor. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.

Karşıyaka Stadını istiyor mitinginde sokağa dökülen Karşıyakalı taraftar, camia ve yönetim kurulu, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi tüm siyasi partilere ortak bir mesaj yolladı. “Karşıyaka Stadını İstiyor. Artık sabrımız taştı…”
Yapılan konuşmalarda kulüp başkanından sonra futbol takımı kaptanı Haydar Yılmaz: “Karşıyaka’nın bu stada çok ihtiyacı var. Bu haklı bir isyandır, haklı bir direniştir. Karşıyaka stadını istiyor. Hep beraber, birlikte bunu başaracağız” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tekinhan Onan’ın acı günü
Sonraki Haber Tugay İzmir'in su sorunu yaşamaması için gerekli formülü açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?