ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı için en büyük engel davalar...

Karşıyaka Stadı için en büyük engel davalar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı için en büyük engel davalar...

Karşıyaka Stadı için Ankara'ya giderek ziyaretlerde bulunan Başkan Turgay Büyükkarcı, projede en büyük engelin imar planının iptali için açılan davalar olduğunu söyledi.

Başkent'te Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, inşaat ihalesini alan Rönesans Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Akın, Orman Genel Müdürlüğü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve TOKİ yetkilileriyle görüşen Büyükkarcı, kulüp ile kurumlar arasındaki ilişkileri onardıklarını belirtti. Büyükkarcı, "Ayda en az birkaç kez Ankaya'ya giderek stadımızı takip edeceğiz. Stat ve salonla ilgili gelişmeler olumlu gidiyor. Hedefimiz kulübe kalıcı eserler bırakmak" diye konuştu.

Stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığa'na ruhsat başvurusu yapıldığını hatırlatan Büyükkarcı, "Şimdi davacılarla görüşeceğiz. Bu mahkemeye camia olarak müdahil olmamız lazım. Maçlarda oluşacak yoğunlukla ilgili itirazlar ele alındığında davacıların senede 17 gün maç yapılacak olan stadı engelleme çalışmalarını anlamış değiliz. Bostanlı Pazarı senede 52 gün kurulup sabahtan akşama kadar açık kalıyor. Bu matematiğin sağlamasını yapıp ellerini vicdanlarına koysunlar" dedi. Karşıyaka'ya 62 milyon TL yatırımla yapılacak stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın geçen yıl hazırladığı nazım ve uygulama imar planı değişikliğine askı sürecinin son gününde aynı dilekçeyle itiraz eden 51 şahıstan 7'si, bakanlığın itirazları kabul etmemesi üzerine 20 Ocak'ta dava açarak yürütmeyi durdurmayı talep etmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'yi batıramayacaksınız!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Sakarya Büyükşehir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?