ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü'nden sanal para anlaşması

Karşıyaka Spor Kulübü'nden sanal para anlaşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü'nden sanal para anlaşması

Karşıyaka Spor Kulübü, özel bir sanal para alım-satım platformuyla anlaşma gerçekleştirdi.

Karşıyaka taraftarlarının kullanımına sunulacak sanal paralarla yapılacak alışverişlerde kulübe gelir sağlanacağı belirtildi. Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, kulüp olarak bu alanda ülke sporuna öncülük etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "İnanıyoruz ki bu tür iş birlikleri hem Karşıyaka'nın hem de bizi takip edecek tüm spor kulüplerinin finansal olarak çok daha iyi seviyelere gelmesine büyük katkıda bulunacak" diye konuştu.

Anlaşma kapsamında kulübe ciddi bir gelir sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Büyükkarcı, "Çıkaracağımız sanal paraların tamamının taraftarlarımız tarafından ilgi görmesi durumunda, 100 milyon TL'nin üzerinde bir gelire ulaşma potansiyeli olan bir projeye başlıyoruz. Karşılığında da taraftarlarımıza aynı zamanda maddi bir karşılığı olan dijital bir değer sunmuş olacağız. Bu vesileyle, tüm taraftarlarımıza da çağrıda bulunmak istiyoruz. Kulüplerine destek olsunlar; her zaman yaptıkları gibi bir kez daha camialarına sahip çıksınlar" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sahili deniz marulu yosunlarla kaplandı
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu’na ''Konak’ta 500 gün'' raporu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?