ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden büyük hamle...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden büyük hamle...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden büyük hamle...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından mücadele eden Karşıyaka’da şirketleşme çalışmaları devam ediyor.

Borçları ödenebilir seviyeye çekmeye çabalayan Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, kulüpten cari olarak alacaklılarla görüşmeleri sürdürüyor. Başkan Turgay Büyükkarcı, "Kulübümüzden alacaklı olup alacaklarından tamamen hibe veya reklam karşılığı feragat eden tüm Karşıyaka sevdalılarına teşekkürü borç biliriz" dedi.  
Kulüpte alacaklı cari hesapları ele alırken bazı firma ve şahısların alacaklarından feragat ettiğini, bazılarının da alacak karşılığında reklam vermeyi kabul ettiğini söyleyen Büyükkarcı, "Bu da genel borçların kapanmasına yardımcı oluyor" dedi.
Diğer alacaklıları da indirim yapmaya davet eden Büyükkarcı, "Büyük bir yükün altına girdik. Kulüpten çıkmadan çalışıyoruz. Göreve seçildikten sonra 5 haftalık icraatlarımızla ilgili detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde paylaşacağım" diye konuştu.
Eski yabancı futbolcular Shukurov, Juninho ve Kovalchuk'u da alacaklarında indirim yapmaya ikna edip kulübü şirketleştirmeye de talip olan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın mali desteğiyle ödeme yaparak 18 puan silme cezasından kurtulmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya metre kareye 20,6 kg yağmur yağdı
Sonraki Haber Murat Özel'e TMOK Fair Play Hizmet Ödülü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?