ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan bilet açıklaması...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan bilet açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan bilet açıklaması...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulundan bilet açıklaması geldi. Yönetimin açıklaması şöyle:

Anadolu Efes Karşılaşması Biletleri Hakkında Bilgilendirme

Basketbol Takımımızın 5 Ocak 2020 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacağı Anadolu Efes müsabakasının biletleri ile ilgili kamuoyunda son dönemde çok fazla bilgi kirliliği yaratılmıştır.

Mevcut salonumuz, halihazırda 4606 koltuk kapasiteli olup, bunun 1833 adedi tribün ve VIP kombine olarak satılmıştır. Bunun dışında; 40 adet basın koltuğu ve protokol ile beraber sosyal sorumluluk tribünümüze ayrılan bölüm çıkarıldığında kalan, satışa çıkması muhtemel bilet adedimiz 2582’dir. Türkiye Basketbol Federasyonu talimatları gereği 350 adet bilet deplasman takımına ayrılmak zorundadır. Basmış olduğumuz öğrenci biletleri ile sözleşmelerden doğan, belediye ve sponsorlara verilmesi gereken 400 davetiye bilet düşüldükten sonra, satışa arz olunan 1332 adet bilet kalmıştır ve bu biletler KSK Store mağazalarından satışa sunularak 45 dakika içerisinde tükenmiştir. 500 öğrenci bileti, 4 Ocak 2020 tarihinde salon gişemizden satışa sunulmuş olup, bu biletlerin de tamamı tükenmiştir. 350 deplasman tribün bileti ise maç günü yine salon gişemiz üzerinden satışa arz edilecektir.

Müsabaka öncesinde ve sonrasında karaborsa ile ilgili olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.

Yukarıdaki tablodan da anlaşılacağı üzere salonumuzun kapasitesi bellidir. Bunun üzerinde bilet basmak, gerek federasyon talimatlarına, gerekse Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırıdır. Tüm bunların ışığında taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bizi daha iyi anlayacağını ümit ediyor, göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ediyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hurda araçlar için otopark kuruldu
Sonraki Haber Narlıdere Metrosu’nda üçüncü istasyona ulaşıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?