ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü Mali Genel Kurulu yapıldı

Karşıyaka Spor Kulübü Mali Genel Kurulu yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü Mali Genel Kurulu yapıldı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağan Mali Genel Kurulu Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyesi Cafer Aralı faaliyet raporunu ve bilanço gelir gider tablosuyla ilgili sunumunu yaptı. Denetleme Kurulu raporunun okunması ve taslak bütçenin sunulmasının ardından Yönetim Kurulu kongre üyeleri tarafından mali ve idari bakımdan oy birliği ile ibra edildi.
Genel kurulda, denetleme raporuna göre Karşıyaka Spor Kulübü'nün 31.12.2017 itibarıyle borcu 67.483.218 TL. Bu borcun 6.572.830 TL'si vadesi gelmemiş basketbol, 2.479.364 TL'si vadesi gelmemiş futbol, 410.050 TL'si vadesi gelmemiş voleybol, 334.518 TL'si yabancı futbolculara tahakkuk eden faiz ve 73.915.43 TL'si de Futbol İktisadi teşekkülünün Çiğli Vergi Dairesine olan borcu.  
Başkan Turgay Büyükkarcı'nın kongrede verdiği bilgiye göre, futbolda transfer yasağının 2 yıl daha kalkmasının mümkün görülmüyor. Futbolcu maaşları basketboldaki sistem gibi bankaya yatırılacak, gelecek sezonun parası hazır ve basketbol 2 haftada çözüme kavuşacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR Şemikler’de Düğün Pastası Alınacak En İyi Yer
Sonraki Haber Başkan Akpınar’ın kitap kapağı, PTT’de pul oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?