ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

Afyon'da kampta bulunan Karşıyaka oynadığı ikinci hazırlık karşılaşmasında Soma Spor'a 3-2 kaybetti.

Karşılaşmaya Mehmet Aksoy, Burak Karapınar Cenk Özbey, Doğukan İnci, Fatih Öztekin, Görkem Kınay, Hakan Kuş, Mert Yılmaz, Metin Peker, Mustafa Aşan ve Mustafa Değirmenci ilk 11’i ile çıkan Yeşil Kırmızılılar mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapattı. 

İkinci yarıda ise Mehmet Aksoy, Anıl Çıracı, Arif Cılak, Barış Çelik, Cihan Ethemoğlu, Efe Eryener, İlyas Kahraman, Hakan Denizci, Harun Atalay, Mahir Aydın ve Özgür Güler 11'i ile oynayan Karşıyaka mücadelede 55.dakikada 3-0 geriye düştü. Daha sonra 58. dakikada penaltıdan Arif'in bulduğu golle fark ikiye inerken 71.dakikada Barış'ın frikik golüyle farkı 1'e düştü. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karşıyaka mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Söz verdiğim her şeyi yapacağım
Sonraki Haber Sahipsiz can dostlar yuva arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?