ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Sivil Toplum Yerleşkesi açılıyor

Karşıyaka Sivil Toplum Yerleşkesi açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sivil Toplum Yerleşkesi açılıyor

Karşıyaka Belediyesi’nin katlı Pazar yerinde yaptırdığı “Sancar Maruflu Sivil toplum Yerleşkesi” tamamlandı.

Bahçelievler Katlı Pazar Yeri’nin birinci katında inşa edilen yerleşkede; 49 adet dernek ofisi, 2 toplantı salonu, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, derneklerin adres gösterebileceği 225 posta kutusu, emzirme odası ve kadın kooperatifinin işleteceği kafeterya yer alıyor. 
Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’ne İzmir genelinden 150 derneğin başvurusu alındı. Engelli ve kadın alanında çalışan derneklere ofis konusunda öncelik verilerek değerlendirildi. Ofis verilen diğer dernekler ise belirlenen kriterlere göre yerleştirildi. Çalışma alanlarına göre bazı derneklerin ofisleri ortak kullandığı yerleşkede ofislerden yararlanan 62 dernek bulunuyor. Ofis kullanmadan adres göstererek posta kutusu kullanan dernekler ile birlikte 300’e yakın dernek yerleşkeden faydalanabilecek. Yerleşkeden faydalanacak derneklerle öncelikli olarak bir yıllık kullanım hakkı için protokol imzalanıyor. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer küçük sporcularla buluştu
Sonraki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi Bahar Turnuvası yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?