ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka serisini 3 maça çıkardı

Karşıyaka serisini 3 maça çıkardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka serisini 3 maça çıkardı

Deplasmanda Amasyaspor FK'yı 2-1 mağlup eden Karşıyaka üst üste 3'üncü galibiyetini alarak zirve iddiasını sürdürdü.

İlk yarının son haftasında evinde Sapanca Gençlikspor'u 3-2 yendikten sonra ikinci devreye evinde Eynesil Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek başlayan yeşil-kırmızılı ekip Amasya'dan da zaferle dönerek galibiyet serisi yakaladı. Karşıyaka'da devre arasında göreve gelen teknik direktör Erkan Sözeri, 2'de 2 yaparak takımına 6 puan kazandırdı.

Zirvenin 4 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alan Karşıyaka'da gol perdesini aralayan sağ kanat Cenk Ahmet, 4 gole ulaştı. Takımın 2'nci golünü kaybeden stoper Alpay ise yeşil-kırmızılı formayla ilk gol sevincini yaşadı. Sezonun ilk 3 haftasında Eynesil Bld (D), Amasyaspor ve Pazarspor'u (D) dize getiren Karşıyaka, bu hafta konuk edeceği Pazarspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Kaf-Kaf'ta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen stoper Erdinç ve sağ bek Erdem'in tedavileri sürüyor. Stoper İsmail ve sağ bek Bilal ise cezalı duruma düştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli tereyağı raflarda
Sonraki Haber Cemil Tugay'dan iddialara cevap geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?