ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nden harika TSM Konseri

Karşıyaka Sanat Derneği'nden harika TSM Konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nden harika TSM Konseri

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun "Yıl Sonu Konseri" mükemmel denecek kadar başarılı geçti. Koro ayakta alkışlandı...

Erol Gönüldaş yönetimindeki Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun Ahmet Priştina Kültür Merkezi Salonundaki konserinde adeta iğne atsan yere düşmeyecekti. Tüm koltuklar dolduğu gibi, konseri izlemek isteyen müzikseverler yerlerde oturdu ve çok sayıda sanatsever de salonda oturacak, duracak yer bulamayınca da evlerine dönmek zorunda kaldı. 
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili ve koronun gür sesli solisti Muhsin Gürmen, "bir yıllık hazırlığımızın semeresini başarılı bir konser ile görmenin keyfini yaşadık. Bize güvenenleri mahcup etmediğimiz gibi müzikseverlere keyifli bir akşam geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Şefimiz Erol Gönüldaş ve koro arkadaşlarımla birlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefimiz daha büyük salonda daha kalabalık kitleye daha da güzel konser sunmak" dedi.   .  
Konseri baştan sona izleyen ve yerinde duramayıp, korist ve solistlere eşlik eden davetliler de harika bir gece geçirdiklerini ifade ederken, "Bu koro bir numara" dediler. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir tohum yeşeriyorsa
Sonraki Haber Karşıyaka'da kanlı alacak verecek kavgası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?