ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği yılı konserle kapatacak

Karşıyaka Sanat Derneği yılı konserle kapatacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği yılı konserle kapatacak

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Yılsonunda vereceği konserin hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Derneği Bostanlı Gode Cengiz Tesislerindeki merkezinde çalışmalarını pazartesi günleri yapan Türk Sanat Müziği Korosu yepyeni bir repertuarla müziksever Karşıyakalıların huzuruna çıkacak. 
Başta Karşıyakalılar olmak üzere 27 Aralık akşamı Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’ne gelecek olan izleyicilere müzik resitali sunacakların ı belirten Karşıyaka Sanat Derneği Korolar Sorumlusu Nursel Özdemir, “uzun süredir çalışmalarımızı şefimiz Erol Gönüldaş yönetiminde sürdürüyoruz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 2021 yılını muhteşem bir konser ile göndermek ve yeni yıla daha güzel girmek en büyük dileğimiz. Gerek koromuz ve gerekse solistlerimizin solo şarkıları gerçekten o geceye gelecek davetliler tarafından ayakta alkışlanacak. Bu kadar iddialıyız” dedi. 
Konser gününe kadar çalışmalarını aynı tempoyla devam ettirecek olan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu konserde yeni sesleriyle de sürpriz yapacak.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal'dan işçilere: Her zaman yanınızdayız
Sonraki Haber Bostanlıspor’a masa tenisinde üçüncülük geldi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?