ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni dönemde iddialı…

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni dönemde iddialı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni dönemde iddialı…

Karşıyaka’nın en saygın Türk Sanat Müziği Korolarından birisi olan Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni dönemi 4 Ekim Pazartesi günü açacak.

Yeni dönemde de TRT Sanatçısı, Kanun Virtüözü Erol Gönüldaş ile çalışacak olan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yeni katılımlarla daha da güçlendi.
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yöneticisi Nursel Özdemir, şef Erol Gönüldaş ile bugün yapılan görüşmede anlaşarak yola kendisiyle devam etme kararı aldıklarını ifade etti. Nursel Özdemir, yeni dönemde daha güçlü olarak 2 konser vereceklerini ve bunun planlaması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Özdemir, “2022 yılında yepyeni sürprizlerimiz olacak. Dernek binamızın bulunduğu Gode Cengiz Tesislerindeki çalışmalarımıza mahalle halkının büyük ilgi göstermesi, balkonlardan bize eşlik ederek alkış tutması, büyük moral veriyor. Yaz döneminde zaman zaman çalışma yaparak, koromuzu bir arada tutmaya özen gösterdik. Bunda da başarılı olduk. Gode Cengiz de Bostanlı Mahalle Muhtarlığı için ve 9 Eylül onuruna verdiğimiz iki mini konser de çok beğenildi. Bundan böyle daha da güçlü olarak konser vereceğiz. Bizi zevkle izlemeye devam edeceksiniz. Koromuzu katılmak isteyenleri bekliyoruz. Herkesin şarkı söylemeye cesareti olmalı. Biz bunu kanıtlıyoruz” dedi.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Şube görev bölümü yaptı
Sonraki Haber Yamanlar'daki yangında 5 dönüm kül oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?