ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu 4 konser verecek

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu 4 konser verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu 4 konser verecek

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu 2022 yılında en az 4 konser verecek.

Karşıyaka Sanat Derneği yönetim kurulu bu akşam yaptığı toplantısında,  derneğin korolarını ele alarak, 2022 yılının programını yaptı ve konser tarihlerini saptadı. 2021 yılının tüm aksilik ve sağlık sorunlarına karşın başarılı geçtiğini ve harika konserler vererek müzik severlerin covit19 nedeniyle bozulan morallerini bir nebze olsun düzelttiğini ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği Korolar Sorumlusu Nursel Özdemir, "Son yıllarda koromuzun verdiği konserlerin büyük beğeni kazanması ve takdir toplaması bizlerin her geçen yıl daha da iyi konser verme şevkine itiyor. 2022 yılında en az 4 konser planladık. Bu konuda bize en büyük desteği veren, tüm imkanlarını seferber eden başkanımız Avni Erboy ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.
Özdemir, Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun son konserinin yine büyük beğeni topladığını, salonun seyirciye dar geldiğini pek çok müzikseverin yer bulamadığını, ayakta kaldığını, pek çoğunun da geri döndüğünü
 ifade ederek, "Bizi en mutlu eden de konser sonuna kadar bir tek seyircinin gitmemesi, sonuna kadar izlemesi ve sonunda ayakta alkışlaması oldu" dedi. 
Özdemir, çalışmalarının bu haftadan itibaren yine Gode Cengiz Tesislerinde ancak pazar günleri saat 16.00'dan itibaren yapılacağını da sözlerine eklerken, "sesine güvenen bizlerle bir arada şarkı türkü söylemek isteyen amatör seslere her zaman yerimiz var. Bekliyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Futbol Şube Başkanı İrfan Ilgazlı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?