ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Korosu'na karı koca şef...

Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Korosu'na karı koca şef...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Korosu'na karı koca şef...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu geçmiş konserlerindeki başarısını bu kez daha da pekiştirmeyi ve yurt dışına açılmayı düşünüyor. Koro İzmir’de bir ilki de gerçekleştirecek ve aynı anda 2 şefle çalışacak.

Türk Sanat, Türk Halk ve Türk Pop müziklerini icra eden amatör sesleri bir araya getirerek, “Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu” olarak çalışmalarına bıraktığı yerden devam etme kararı alan dernek, “gizli kalmış muhteşem sesler” olarak tanımladığı ev hanımlarını ve gelecek vaat eden ancak buna cesareti olmayan gençleri de koroya davet etti.
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosunda da yine bir ilke imza atarak, bu kez iki şefle aynı anda çalışma kararı aldı. Koroyu, Erol Gönüldaş ve eşi Mehtap Gönüldaş birlikte yönetecek.
Karşıyaka Sanat Derneği yönetim kurulu üyesi Mehtap Gönüldaş, çalışmaların pazar günleri Bostanlı Gode Cengiz Tesisleri’nde yapacaklarını açıkladı. 
Daha önce Karşıyaka Çocuk Korosu’nu başarıyla yöneten Mehtap Gönüldaş, “başkanımız Avni Erboy yine çıtayı yüksek tutmamızı istedi. Erol ile birlikte koroyu yönetmemi arzuladığını ve bunun bir ilk olacağını belirtti. Bu konuda da bizi ikna etti. Müziğe gönül verenleri, enstrüman çalarak, şarkı, türkü, pop söyleyen ve söylemek isteyen tüm amatör sesleri koromuza davet ediyoruz” dedi. 
Mehtap Gönüldaş, başkan Avni Erboy’un yurt dışı bağlantılarının da güçlü olduğunu ve şimdiden konser için görüşmelere başladığını belirterek “İlk etapta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Bulgaristan konserlerimiz olası. Sakız ve Samos Adalarından da geçmiş dönemde teklif almıştık. Pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı. 2023 yılında bunların hepsini değerlendireceğiz. Karşıyaka ve İzmir’de de 4 konserimizi yapacağız” açıklamasında bulundu.
“Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu” 4 Aralık pazar gününden itibaren her pazar saat 15.00-17.00 arasında Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde çalışacak. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka-Göztepe derbisi günü
Sonraki Haber Karşıyaka, Ordu'dan eli boş dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?