ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği, çocuklara piyano çalmasını öğretiyor...

Karşıyaka Sanat Derneği, çocuklara piyano çalmasını öğretiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği, çocuklara piyano çalmasını öğretiyor...

Karşıyaka Sanat Derneği, 6-12 yaş grubu kız-erkek çocuklarımıza piyano öğretme kararı aldı.

Karşıyaka Sanat Derneği, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Karşıyaka Çocuk Korosu, Halkla İlişkiler, Çorap Örme Teknikleri Öğrenme Sanatı, HEY Grubu, Ses Eğitimi'nden sonra 6-12 yaş grubu çocuklarımız için piyano dersleri verme kararı aldı. Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, bu konuda Konservatuar eğitimi alan, Karşıyaka Çocuk Korosu'nun sanat yönetmeni, ses eğitmeni ve koro şefi Mehtap Gönüldaş'ın eğitmenlik yapacağını açıkladı. Piyano kurslarının Bostanlı Gode Cengiz Tesisleri'nde korona virüs önlemlerinin alınacağı ortamda ve açık havada yapılacağını belirtti. 
Gürmen, kayıtların başladığını ve ayrıntılı bilginin 0-544-7351912 numaralı telefondan alınabileceğini söyledi. Kurslar cumartesi günleri saat 13.00'de başlayacak.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer'den Hilton Oteli’ne ilişkin açıklama
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?