ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, şampiyonluk primini açıkladı

Karşıyaka, şampiyonluk primini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, şampiyonluk primini açıkladı

Karşıyaka Spor Kulübü, futbol takımının TFF 2.Lig'e çıkması halinde 600 Bin TL şampiyonluk primi açıkladı. Yapılan açıklama şöyle:

"Sezon başında hedeflediğimiz yerde, normal sezonu noktalamayı başardık. Böyle güzel bir sezon yaşamamızda emeği geçen; başta taraftarımız olmak üzere, Soner Tolungüç yönetimindeki teknik ekibimize, Sportif Direktörümüz Atilla Güneş'e, sporcularımıza, destek ekibimize ve idari personelimize çok teşekkür ediyoruz. 
Sırada şampiyonluk var. Takımımızın gücünün ve kararlılığının en üst seviyede olduğunu biliyoruz, bu yüzden yolun sonunda şampiyonluk kupasına uzan-acağımıza olan inancımız tam. Yönetim kurulu olarak, biz de üstümüze düşen görevi yapıp toplamda 600,000.00 TL'lik şampiyonluk primi açıklıyoruz. 
Kenetlenmeye devam ettiğimiz sürece çok daha güzel günler yakın... "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü’den kardeş belediyelere dayanışma mektubu
Sonraki Haber Annelerini kaybeden leylek yavruları için Belediye devrede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?