ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Rotary'den kadınlara eğitim

Karşıyaka Rotary'den kadınlara eğitim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary'den kadınlara eğitim

Karşıyaka Rotary Kulübü Kemalpaşa Örnekköy’de bulunan Toplum Birliği’ndeki kadınlar için Kemalpaşa Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde mum yapma eğitimi düzenledi.

Karşıyaka Rotary Kulübü Toplum Birliği olan Kemalpaşa Örnekköy’deki kadınlara İlçe Halk Eğititim Müdürlüğü’nün desteğiyle mum yapma eğitimi verdi. Kulübün temin ettiği kalıplarla kadınlar halk eğitim merkezinde haftada bir gün mum yaparak aile bütçelerine katkıda bulunacaklar.
 
Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Özge Bozdağ kadınların projeye ilgisinin yoğun olduğunu ifade ederek, “Kemalpaşa Muhtarı Selma Ata ve Halk Eğitim ile birlikte çalıştığımız bu projede Karşıyaka Rotary olarak amacımız kadınların ekonomik yönden aile bütçelerine yardımcı olmak. Kulüp olarak mum ve diğer kalıplarını, malzemelerini temin ettiğimiz bu kursta mum eğitimini Halk Eğitim Öğretmeni Gizem Işık verdi. Kemalpaşa Örnekköy’deki 17 kadınımız aldıkları bu eğitimler ve hâlihazırdaki malzemeler ile her hafta Çarşamba günleri mum yapımına devam edecek” şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer, ESHOT emekçilerinin yeni yılını kutladı
Sonraki Haber Bostanlıspor'a Yılın Spor Kulübü Ödülü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?