ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary öğrencileri Ata ile buluşturdu

Karşıyaka Rotary öğrencileri Ata ile buluşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary öğrencileri Ata ile buluşturdu

Karşıyaka Rotary, 29 Ekim haftasında ilkokul öğrencilerini hem Atatürk Müzesi hem de Evrensel Çocuk Müzesi’nde ağırladı.

Rotary Köyümüzde Projesi kapsamında Yakaköy Şengül Mustafa Karaca İlköğretim Okulu öğrencileri, Atatürk Müzesi ve Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesini ziyaret etti. Karşıyaka Rotary Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Haftası nedeniyle düzenlenen gezide öğrenciler, Atatürk’ün kullandığı şahsi eşyalarından oluşan koleksiyonu yakından görme fırsatı yakaladı. Gezide en çok balmumundan yapılmış Atatürk ve silah arkadaşlarının bulunduğu heykeller ilgi odağı oldu.

KEYİFLİ SAATLER GEÇİRDİLER

Öğrenciler Karşıyaka Rotary Dönem Başkanı Levent Yılmaz’ın misafiri olarak öğlen yemeklerini yedikten sonra Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi’ni ziyaret etti. Burada, Vahşi Yaşam ve Yardımseverlik, Bremen Mızıkacıları ve Dostluk, Veterinerlik ve Sevgi temalı organizasyonlara katılan ögrenciler keyifli günün ardından Karşıyaka Rotary üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Karşıyaka Rotary Dönem Başkanı Levent Yılmaz 29 Ekim nedeniyle öğrencileri Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Atatürk ile buluşturmak istediklerini söyledi. Yılmaz “Bu hafta bizim için oldukça duygusal bir hafta. Cumhuriyetimizin Ulu Öner Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’e geldiğinde kullandığı Atatürk Müzemizi öğrencilerimizle gezdik. Rotary Köyümüzde Projesi ile köylerimize destekte bulunuyoruz. Bu etkinliğimizle köy okullarında eğitim gören çocuklarımızı böyle bir haftada Atamızla buluşturmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Yılmaz ayrıca Cumhuriyetçi, Atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştirmek için Karşıyaka Rotary’nin her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar Takas Şenliği’nde buluştu
Sonraki Haber Çıvgın: Oyunun içinde kalmayı bildik ve sonunda kazandık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?