ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary Kulübü'nden Prof. Dr. Sayıner'e Rotary hizmet ödülü

Karşıyaka Rotary Kulübü'nden Prof. Dr. Sayıner'e Rotary hizmet ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary Kulübü'nden Prof. Dr. Sayıner'e Rotary hizmet ödülü

Rotary 2440. Bölge-Karşıyaka Rotary Kulübü salgınla mücadele özverili çalışmaları nedeniyle Ege Üniversitesi Profesör Doktor Abdullah Sayıner’e 2020-2021 dönemi hizmet ödülünü verdi.

Profesör Doktor Abdullah Sayıner'e hizmet ödülünü 14 Ocak 2021 günü Ege Üniversitesi'nde Rotary 2440. Bölge-Karşıyaka Rotary Başkanı Banu Kavalar takdim etti.

Profesör Doktor Abdullah Sayıner, ödül için Banu Kavalar'a teşekkür ederken "Halkımız sağlık çalışanlarına maddi ve manevi ciddi destek vermiştir. Bu bizleri çok duygulandırmış ve güçlendirmiştir" dedi.

Sayıner pandemi sürecindeki mücadeleyi şu sözlerler aktardı; "Enfeksiyon hastalıkları dolayısıyla pandemi ile mücadele biz sağlık çalışanlarının görevidir; bu amaçla, en küçük bir sıkıntı duymadan çalışıyoruz. Ancak, bu mücadele bir takım işidir; sadece hastanede verilen tedavi hizmetlerinin yeterli olması mümkün değildir. Her düzeyde, özellikle toplum genelinde ve birinci basamakta (aile sağlığı merkezlerinde) etkin önlemlerin alınması ve salgının seyrinin düzenli olarak izlenmesi gereklidir. Salgının her aşamasında gerekli adımların atılması, ancak ve ancak etkin bir şekilde veri toplanması, bu verilerin düzenli analizi ve hiç çarpıtılmadan paydaşlara bildirilmesi ile mümkün olabilir. Yanlış ve eksik bilgilerle doğru önlemlerin alınması mümkün değildir.Bu süreçte halkımız sağlık çalışanlarına maddi ve manevi ciddi destek vermiştir. Bu bizleri çok duygulandırmış ve güçlendirmiştir. Sizlere yürekten desteğiniz ve takdirleriniz için müteşekkiriz." dedi.

Rotary 2440. Bölge-Karşıyaka Rotary Başkanı Banu Kavalar da Covid19 hastalarına tedavi desteği sağlamak amacıyla verilen destekleri anlattı.

Kavalar; "Pandemi sürecinde Covid-19 hastalarına tedavi desteği sağlamak amacı ile Ege Üniversitesi acil bölümüne 4 adet Helmet desteği, sağlıkçıların kullanımı için 100 kullanımlık koruyucu 100 önlük ve çeşitli koruyucu ekipman desteği sağladık"

31 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde de Rotary Kulübü olarak İzmirlilerin yanından olduklarını vurgulayan Banu Kavalar, İzmir depremi sonrası halka covid-19 salgınının yayılmasını önlemek amaçlı 1000 adet maske, cepte taşınabilir 500 adet dezenfektan dağıtıldığını, ayrıca çevre kirliliğini önlemek amacıyla da maske ve eldiven atıklarının çevreye yayılmasını önleyen 100 adet atık kutuları İzmir'de çeşitli semtlere yerleştirildiğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Caudalie
Sonraki Haber Gaziemirli çocuklar felsefe öğreniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?