ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Play-Off istiyor

Karşıyaka Play-Off istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Play-Off istiyor

TÜRKİYE Futbol Federasyonu; TFF 2'nci Lig ve 3'üncü Lig Kulüpler Birliği ile koronavirüs salgını yüzünden durup, 18 Temmuz'da yeniden başlaması hedeflenen alt liglerdeki sezonun geleceğiyle ilgili yaptığı toplantı sonrası kulüplere fikirlerini sorarken Karşıyaka, liglerin Play-Off aşamasıyla tamamlanması yönünde görüş bildirdi.

Sezon zorunlu olarak durdurulmadan önce TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off hattında yer alan yeşil-kırmızılılarda sportif direktör Atilla Güneş, "Daha önce yönetimimiz 2'nci Lig'de yeni bir grup açılıp kriterlere uyan takımların lige alınması fikrini sunmuştu. Eğer bu fikir kabul görmeyecekse ve illa lig oynanacaksa biz yalnız Play-Off aşamasının oynanmasını istiyoruz. Daha hızlı, daha risksiz bir şekilde ve hak edenin çıkacağı bir sezon finali olur. Her şartta antrenmanlara yeniden başladık. Alınacak her karara hazırız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı eski basketbolcu vefat etti
Sonraki Haber Bostanlı'yı korkutan yangın!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Son Dakika Haberler

KSK'li Ferdi'ye Bodrum kancası

İzmir’in engelli dostu plajları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?