ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Pazarspor karşısında

Karşıyaka, Pazarspor karşısında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Pazarspor karşısında

TFF 3.Lig 2. Grup'ta oynadığı ilk iki maçı kazanarak lider olan Karşıyaka yarın deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.

Rize Pazar İlçe Stadı'ndaki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Karşıyaka rakibini de yenerek 24 yıl sonra sezona üst üste 3 galibiyetle başlamaya çalışacak.

Yeşil Kırmızılılar'da Teknik Direktör Ersin Aka Pazarspor'un zor bir deplasman olduğunu söylerken "Kariyerimde herhalde 5-6 tane Pazarspor deplasmanım var. Ne kadar zorlu bir yer olduğunu, özellikle fiziksel koşullar olarak, psikolojik olarak sonuç almanın hiç kolay olmadığını da söylemek isterim.Geçen hafta kağıt üzerindeki en favori rakiplerimizden Elazığspor'u deplasmanda yenmeyi başardılar. Bu bile bizim için zaten önemli bir done olduğunu düşünüyorum. Biz çok iyi bir takım olma yolunda ilerleyen bir ekibiz, bunu sahaya oynadığımız oyunu daha da geliştirerek yansıtacağız. Zaten bunları yaptığımızda da sonucun geleceğini düşünüyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremzede gençler Buca’da moral depoladı
Sonraki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?