ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka One Team'e sponsor

Karşıyaka One Team'e sponsor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka One Team'e sponsor

Villarima Kaleköy, Karşıyaka One Team ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Villakent’in kent planı müstakil yaşama yönelik kurgulandığı için, mimari konsept mevcut doğayla bütünleşen, çevre ve kullanıcıya uyumlu, İzmir’in yerel mimarisine atıfta bulunan bir fikirle geliştirildi. Vizyonunu yalnızca ürettiği yapılarla değil, dahil olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de görünür kılmak isteyen Rimay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cem Şişman; “ Villarima’nın doğasına uygun, bölge halkını bir araya getirecek sağlıklı ve keyifli etkinlikler için en doğru partneri seçtiğimizi düşünüyoruz. Karşıyaka One Team’in hareketi bir farkındalığa dönüştürmesini keyifle izliyoruz, bu oluşumun bir parçası olmak ve daha fazla kişiye ulaşmak için köprü olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Villarima Kaleköy’ün hemen önünde bulunan koru ve rekreasyon alanında yıl sonuna kadar her hafta “Koru’da Hayat Var” adıyla ücretsiz yapılacak olan etkinliklerde katılımcılara alanında uzman antrenörler eşlik edecek. Açık havada yapılacak antrenmanlar talep eden herkese açık. Etkinlikler, ilk defa spor yapacak bireylerden, dezavantajlı bireylere kadar herkese hitap ediyor. Etkinlik takvimi her hafta Villarima Kaleköy ve Ksk One Team sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirdeniz Projesi dünyaya örnek gösterildi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın futbol ve basketbol maçları ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?