ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Okta'nın yardımcılarıyla yollarını ayıramadı

Karşıyaka Okta'nın yardımcılarıyla yollarını ayıramadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Okta'nın yardımcılarıyla yollarını ayıramadı

Karşıyaka, teknik direktör Halim Okta'nın yardımcılarıyla halen yollarını ayıramadı.

 Karşıyaka'da Mutlu Altuğ başkanlığındaki eski yönetimin, 23 Ekim'de işbaşı yapan Okta'yla sezon sonuna kadar anlaşmaya varırken teknik adamın ekibinde A takımda göreve başlayan yardımcıları Selçuk Tarakçı ve Yunus Murat Ceylan'la ise 1.5 yıllık sözleşme yaptığı ortaya çıktı. Yeni yönetim, sözleşmelerini feshetmek için kontrat dönemlerindeki tüm alacaklarını talep eden iki antrenörle anlaşmaya varamadı.

Karşıyaka, bu periyotta 24 Ocak'ta Cihat Arslan ve ekibiyle anlaşırken altyapıyla antrenmanlara çıkması istenen Tarakçı ve Ceylan, o tarihten bu yana 2 haftadır tesislere uğramayarak kulübe 2 şer kez istirahat raporu gönderdi. Antrenörlerin tavrına tepki gösteren Karşıyaka yönetimi, görev yapmalarına engel sağlık sorunu olmamasına rağmen istirahat raporlarını yazan doktorlarla ilgili şikayetçi oldu. Karşıyaka'da Okta'yla birlikte kulüple antrenörlük sözleşmesi yapmasına rağmen antrenman ve maçlara çıkmayan Murat Sır'ın sözleşmesi de geçen hafta 5 bin TL karşılığında feshedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi'nde eğitim ve eğlence bir arada
Sonraki Haber Arslan: İki maçı en az 4 puanla geçebilirsek avantaj yakalarız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?