ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nikah Evi, yeniden saray oldu...

Karşıyaka Nikah Evi, yeniden saray oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nikah Evi, yeniden saray oldu...

Karşıyaka'da değişimler devam ediyor. "Zübeyde Hanım Nikah Evi'"nin ismi yeniden değiştirildi ve "Zübeyde Hanım Nikah Sarayı" oldu...

Geçen dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyaka Nikah Sarayı"nın adını, "Zübeyde Hanım Nikah Evi" olarak değiştirmişti. Cumhuriyet'in 93. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen isim değiştirme törenine; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ellerinde bayraklarıyla çok sayıda Karşıyakalı katılmıştı. Aynı gün 57 yıllık evli Aysel ve Ergun Onarır çiftinin nikâh tazelemesi oldu. 
28.10.2016 tarihindeki bu değişiklikten sonra “Zübeyde Hanım Nikâh Evi” adıyla hizmetine devam eden ve evleneceklerin tercih noktası olan yerin adı bu kez de Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından “Zübeyde Hanım Nikah Sarayı” olarak değiştirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir Belediyesi’nden çarpıcı Çernobil filmi
Sonraki Haber Çiğli Belediyespor Tesisleri yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?