ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftüsü Gürler, Cem Evi Başkanını ziyaret etti

Karşıyaka Müftüsü Gürler, Cem Evi Başkanını ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftüsü Gürler, Cem Evi Başkanını ziyaret etti

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Muharrem Ayı ve Muharrem Ayının onuncu günü olan,18 Ağustosta idrak edeceğimiz Aşure Günü dolayısıyla Karşıyaka'daki Cem Vakfı İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Müftü Gürler, Cem Vakfını ziyaretinde, "680 yılında Aşure gününde Kerbelâ'da şehit edilen Peygamberimizin torunu Hz.Hüseyin'i ve diğer Kerbelâ şehitlerini,vatanımız ve bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm gazilerimizi bu vesileyle rahmetle saygıyla anıyoruz, dünyamızda sevgi,saygı,kardeşlik,hoşgörü ve barışın egemen olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Cem Vakfı İzmir İl Başkanı Hüseyin Aldoğan da aynı dilek ve temennilerle nazik ziyaretlerinden dolayı Müftü Gürler'e teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı amatörler Müdür Yelek'i ziyaret etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da VIP kartların satışı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?