ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftülüğü'nden Zübeyde Hanım anısına mevlit

Karşıyaka Müftülüğü'nden Zübeyde Hanım anısına mevlit

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftülüğü'nden Zübeyde Hanım anısına mevlit

Karşıyaka Müftülüğü'nce Zübeyde Hanım'ın vefatının 101.Yıldönümünde mevlit merasimi düzenlendi.

Zübeyde Hanım'ın vefatının yıldönümünde Osman Paşa Camii'nde din görevlileri Hasan Can,Mehmet Arslan ve Ali Olgun tarafından Zübeyde Hanım'ın  ruhuna ithafen okunan Kur'an ve mevlitten sonra Müftü Gürler tarafından dua yapıldı.

Müftü Gürler "Ebediyete irtihalinin 101.Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştirip milletimize armağan eden,Atatürk'ün Karşıyakamıza emaneti ve Karşıyaka'mızın aziz misafiri Büyük Türk Kadını Zübeyde Hanım'ı rahmetle,şükran ve minnetle anıyoruz.Ruhu şad olsun.Mekânı cennet olsun.Yüce Allah ordumuzu,yurdumuzu,devletimizi ve milletimizi her türlü tehlikeden terör ve şiddet belasından korusun.Cumhuriyetimiz ebediyyen payidar, milletimiz de bahtiyar olsun "dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Adalet sadece sporda mı?
Sonraki Haber KSK toplantısı skandala dönüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?