ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftülüğü'nden Vatan ve Bayrak Sevgisi...

Karşıyaka Müftülüğü'nden Vatan ve Bayrak Sevgisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftülüğü'nden Vatan ve Bayrak Sevgisi...

Karşıyaka Müftülüğü, Yaz Kurslarına devam eden öğrenciler arasında "Vatan ve Bayrak Sevgisi " konulu Kompozisyon Yazma Yarışması düzenledi.

Karşıyaka Müftülüğünün Yaz Kur 'an Kursu öğrencileri arasında düzenlediği yarışmada Cumhuriyet Pazar Yeri Kur'an Kursu'ndan Büşra Nur Alp birinci, Şemikler Kur'an Kursundan Esra Nur Kaya ikinci, Cumhuriyet Mahallesi Fatih Kur'an Kursundan Sude Çetin üçüncü oldu. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi Pazar Yeri Kur'an Kursu'ndan Elvin Önalan, Hürriyet Camii Kur'an Kursundan Hilal Kubay, Şemikler Çamlık Camii Kur'an Kursundan Elif Gökçeoğlu, Göksu Karakülle, Betül Sena Yıldız mansiyon ödülüne lâyık görüldü. Ödüllerini takdim eden Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler ; Bayrağımızın dalgalandığı, Ezanımızın okunduğu bu cennet vatanı bize emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle şükran ve minnetle anıyoruz" dedi ve öğrencileri tebrik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşsizlik Ödeneği Teşvikinden Nasıl Yararlanılıyor?
Sonraki Haber Foça'da bağımsız film rüzgarı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?